activitats fiare per sant jordi 2012

El grup promotor Fiare Eivissa serà present a les Festes de Sant Jordi 2012 organitzant una xerrada – debat que tindrà lloc Dijous 19 d’Abril a les 20.00 a la sala polivalent de la Biblioteca d’aquesta localitat.

El tema de la xerrada és “La Banca ética a Eivissa: transparència, democràcia i solidaritat” i en el marc d’aquesta es projectaran fragments de la pel·lícula “Interferències”, un projecte audiovisual que vol ajudar a reflexionar a l’espectador sobre els conceptes que condicionen el desenvolupament socioeconòmic dels països i els pobles, tant al Sud com al Nord, fent incidència sobre quines són les accions que segur no milloren el món en el que vivim. L’audiovisual parla de mecanismes com el deute extern o el comerç internacional, l’abús de poder per part d’empreses transnacionals o els interessos que amaguen governs i institucions internacionals, els impactes del model de consum i producció sobre les persones i el mediambient. En definitiva, Interferències que provoquen impactes negatius sobre el bon viure de les persones.

Així mateix participarà amb una parada de llibres sobre economia, globalització, decreixement i altres temàtiques socials en la venta de llibres al carrer Dilluns 23 d’Abril a la Plaça de Sant Jordi de 10 a 14 hores, en motiu de la festivitat de Sant Jordi (dia del llibre)

El Grup Promotor Fiare Eivissa també serà present aquest cap de setmana a la Mostra d’Entitats Solidàries d’Eivissa que tindrà lloc el proper Dissabte 21 d’Abril de 10 a 20 hores a Vara de Rey.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: