Ugo Biggeri, president de BPE, donarà una conferència a Palma

ugo

El proper 24 d’Abril tendrem l’ocasió de rebre Ugo Biggeri, president de Banca Etica-Fiare. Realitzarà una conferència sobre les finances ètiques i els 20 anys d’experiència de Banca Popolare Etica a Itàlia. La conferència serà al Club Diario de Mallorca a les 19h.

Arrel de l’assemblea enguany a Palma de la Federació Europea de Bancs Ètics i Alternatius (FEBEA), de la qual formen part Fiare i Banca Ètica, Ugo Biggeri realitzarà una conferència convidat pel grup local de Mallorca. Serà una gran ocasió per conèixer de primera mà l’evolució de la cooperativa i sobre les finances ètiques en general.

Ugo Biggeri és president de Banca Popolare Etica des de maig del 2010 i ja era conseller del Consell Rector des de 1998. La seva formació acadèmica en física l’ha relacionada sempre amb el desenvolupament sostenible i té una llarga experiència en finances ètiques. Amb tot això, Ugo Biggeri ens aportarà noves formes de comprendre què és i què ha de ser un banc per anar cap a una societat sostenible. No t’ho perdis i apunta-t’ho a l’agenda!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: