L’Ajuntament d’Esporles, primera administració pública sòcia de Fiare Illes Balears

L’Ajuntament d’Esporles signa el conveni d’adhesió com a soci de la cooperativa Fiare Banca Ètica, convertint-se en la primera administració pública de les Illes Balears que s’hi adhereix.

La signatura del conveni ha tengut lloc a l’Ajuntament d’Esporles amb el batle Miquel Ensenyat i el vicepresident de Fiare Illes Balears Alexandre Duran.

Fiare_IB_Aj_Esporles_2014_02_Signatura_2

El batle d’Esporles, Miquel Ensenyat, i el vicepresident de Fiare Illes Balears, Alexandre Duran, han signat el conveni amb el qual l’Ajuntament d’Esporles entra com a soci dins Fiare Banca Ètica.

L’Ajuntament d’Esporles farà una aportació al capital social amb el que es convertirà en soci de la cooperativa de crèdit Fiare Banca Ètica. L’Ajunament d’Esporles és el primer ajuntament de les Illes Balears que entra a formar part de Fiare Banca Ètica.

Fiare Illes Balears, per la seva banda, considera molt positiu que l’Ajuntament d’Esporles hagi fet aquesta passa de suport en la construcció d’una entitat d’intermediació financera que treballa per a la transformació social i la sostenibilitat. A més, aporta la visió de les administracions locals i engrandeix la base social de la cooperativa sense ànim de lucre, que actualment compta amb 4.856 socis/es dels quals hi ha 525 entitats i administracions públiques d’arreu de tot l’Estat espanyol. A les Illes Balears compta amb 90 persones i entitats sòcies.

Fiare Banca Ètica ha captat 39,3 milions d’euros d’estalvi i ha concedit crèdit per valor de 28 milions d’euros seguint una sèrie de criteris socials i mediambientals.

Anuncis

Una resposta

  1. […] Nota: Na cuarta semana de xaneiro demos a benvida ao concello de Hernani, que tamén se fixo socio de FIARE. En marzo achegáronse os concello de Azpeitia, Oñati, e Usurbil.  A finais do mes de maio de 2013, os concellos de Figaró-Montmany (Barcelona) e de Vilanova i la Geltrú (Barcelona) confirman o seus apoio ás finanzas éticas uníndose como persoa socia a Fiare-BpE. Outros foron incorporándose ao longo do segundo semestre de 2013 e podemos aledarnos de que nos primeiros meses deste ano 2014 xa son dous máis os concellos que se achegan a Fiare: o de Bergara e o de Esporles. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: