Assemblea ordinària de Fiare Illes Balears

El passat dissabte 5 d’abril es va fer l’assemblea ordinària de Fiare Illes Balears a les seus de Fundació Deixalles de Palma i Eivissa. Es van aprovar l’acta, la memòria i el balanç econòmic de 2013 i també s’aprovà la renovació de la junta de l’Associació.

20140405_105415

Socis de Mallorca

Es va fer un resum de l’Assemblea de l’Àrea Fiare que va tenir lloc la setmana anterior a Barcelona, fent especial esment en el procés d’integració Fiare – Banca Popolare Etica, que ja es troba a punt de culminar, i en l’obertura de la filial de la cooperativa a Bilbao, que donarà pas a l’inici de l’operativa bancària a l’estat. Es va reforçar la idea de projecte únic i europeu i que aquesta activitat bancària no és un fi sinó una eina per aconseguir una transformació econòmica. Entre els nous reptes sorgits de l’assemblea de Barcelona també es troba el de l’adaptació a nou model de comunicació que imposa tant l’obertura de la filial com l’establiment d’una nova imatge corporativa.

Eiv

Socis d’Eivissa

Pel que respecta a qüestions de futur, es va aprovar el pressupost per l’any 2014 i també els plans de treball que van presentar el dos grups locals.

 

Queda molta feina per fer, però la predisposició és bona i la voluntat ferma. Seguim treballant per una banca ètica, cooperativa i en mans de la ciutadania, perquè creiem que és amb la implicació com es poden aconseguir els objectius tan ambiciosos que planteja aquest projecte de banca ètica d’àmbit europeu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: