Una nova entitat sòcia promotora: GREC Mallorca

logo-GREC-MallorcaEl passat mes d’abril es va formalitzar l’entrada com a entitat sòcia promotora del Grup d’Educadors de Carrer i Treball Amb Menors (GREC), associació sense ànim de lucre creada l’any 1987 i que té com a objectius:

  • Millorar la qualitat en l’atenció d’infants, joves i les seves famílies que es troben en situació de dificultat i/o conflicte social.
  • Promoure el reconeixement social i tècnic dels educadors de carrer i del treball socioeducatiu en medi obert amb menors i joves.
  • Intervenir en medi obert, especialment amb educadors de carrer, per prevenir i actuar davant situacions de desadaptació social.
  • Col·laborar amb l’administració competent per protegir de manera adequada els menors desemparats i donar suport als que deixen la xarxa de protecció de menors.
  • Facilitar la integració social dels joves interns del centre penitenciari, així com donar suport als reclusos i exreclusos en el procés d’inserció sociolaboral.
  • Intervenir i actuar en el procés socioeducatiu dels joves en situació de conflicte social sotmesos a mesures judicials.
  • Facilitar el procés de formació i incorporació laboral, especialment dels joves, i en general de les persones en situació de dificultat social.
  • Elaborar i fomentar estudis i investigacions sobre temes relacionats amb el treball socioeducatiu.
  • Dur a terme accions formatives per difondre el model de treball socioeducatiu de l’associació.
  • Fer el seguiment i la denúncia de les actuacions relacionades amb la infància i la joventut que, executades per serveis públics o privats, no ofereixin un nivell adequat de qualitat o siguin perjudicials per als menors.

Com a totes les entitats que no tenen afany de lucre, per al GREC és molt important tenir una important base social. Si voleu informació de com fer-se soci del GREC Mallorca, cliqueu aquest enllaç.

El GREC esdevé la novena entitat sòcia de Fiare Illes Balears, a les quals s’han d’afegir els ajuntaments d’Esporles i Santa Maria del Camí.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: