Nova entitat sòcia: el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació

Aquests darrers són dies molt intensos per a Fiare Banca Etica. Com ja sabeu, des del dia 1 d’octubre es troba operativa la sucursal de Fiare Banca Etica a Espanya, amb seu a Bilbao. També es va iniciar l’activitat de la nova pàgina web, que veurà com s’incorporen nous serveis de forma progressiva en les setmanes successives.

Però pel que respecta al nostre territori, avui ens complau anunciar que el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació també ha donat el pas d’unir-se, com a sòcia promotora, a la banca ètica, ciutadana i cooperativa. És la dotzena entitat illenca que participa d’una realitat, ja no projecte, de banca transformadora i que treballa per la justícia social mitjançant el crèdit a activitats que tinguin un impacte social i mediambiental positiu.

fons mallorquí

Pels que no coneixen el Fons, aquí teniu unes línies explicatives:

El Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1993 arran d’una campanya anomenada “Mallorca Solidària, cap al 0’7%” organitzada el 1992 per Justícia i Pau de Mallorca, amb la col·laboració d’algunes ONG, per engrescar les administracions públiques de Mallorca en la solidaritat amb els països més pobres mitjançant la creació d’un Fons de Cooperació.

El 19 d’octubre de 1993 es constituí a Palma de Mallorca el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació amb l’objectiu de coordinar i canalitzar les seves aportacions anuals a la cooperació per al desenvolupament i gestionar aquests recursos a través de projectes de cooperació, de forma eficaç per contribuir a un desenvolupament integral i autosostenible de les persones i comunitats del Sud a qui es dirigeixen aquestes propostes. (font)

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: