Manifest polític de Fiare Banca Etica

 

fiare-napoles

Moment de l’assemblea general de persones sòcies de Nàpols (24 de maig de 2014)

L’any 2014 Banca Popolare Etica ha celebrat els seus primers 15 anys. Aprofitant aquest fet, i amb la voluntat d’adaptar-se a les circumstàncies actuals, bàsicament la creació d’una cooperativa d’àmbit europeu amb la integració de Fiare i el context socioeconòmic tan diferent de quan va iniciar la seva activitat, es va iniciar un procés d’actualització del Manifest Polític de la cooperativa, obert a la participació de totes les persones sòcies.

Les discussions i aportacions es van articular a través dels Grups d’Iniciativa Territorial (GIT), el punt de trobada de sòcies i socis en el seu territori. Els diferents grups locals de Fiare també participàrem en aquest procés d’actualització.

El document resultant es va aprovar a la darrera assemblea general de socis de la cooperativa, que es va celebrar a Nàpols el passat dia 24 de maig. Finalment ja tenim una primera versió en castellà, que podeu consultar aquí (versió en català aquí) o bé a la pàgina de Fiare Banca Etica (fiarebancaetica.coop).

El Manifest Polític estableix les bases ideològiques de la cooperativa en el seu paper dins la societat i pel que fa a la seva política d’estalvi i, sobretot, de crèdit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: