Entitats i persones sòcies han estat informades de les novetats operatives

El passat dilluns dia 3 de novembre ens va visitar a Mallorca Jordi Ibáñez, responsable del desenvolupament operatiu de Fiare Banca Etica a la zona mediterrània. L’objectiu de la visita era presentar a les entitats sòcies de Faire Banca Etica les novetats en l’àmbit operatiu que suposa l’obertura a l’estat de la sucursal de Fiare Banca Etica. Així mateix, les entitats sòcies van poder rebre informació a través de Nuria Brito, coordinadora del GIT de les Illes Balears, del desenvolupament de l’estructura associativa i del paper que poden desenvolupar les entitats en el marc de la Fundació Fiare, perquè cadascuna es pugui posicionar com millor consideri dins del projecte.

1 4 6

L’horabaixa va ser el torn de les persones sòcies particulars, que poguèrem rebre l’explicació de Jordi Ibáñez de quin és el moment actual de Fiare Banca Etica i de com s’hi ha arribat. En Jordi ens va comunicar que d’aquí poc les persones sòcies rebran les instruccions de com poder esdevenir clients mitjançant banca online. Una vegada totes les persones sòcies que així ho desitgin facin els tràmits per fer-se clients, s’obrirà la possibilitat a la resta de ciutadans i ciutadanes.

7

La informació dels productes financers que s’oferiran, i les seves condicions, es podran consultar pròximament a la pàgina web de Fiare Banca Etica.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: