Agenda recomanada pel dia 28 de gener

cineciutat1

Us volem recomanar dues presentacions molt interessants que es faran el mateix dia (28 de gener) i al mateix lloc (CineCiutat, Palma) i que tenen molt a veure amb alternatives socioeconòmiques que ja fa temps que s’estan obrint pas unes, i que comencen a treure el cap les altres.

D’una banda, a les 18.00h la cooperativa de serveis financers ètics Coop57 es presentarà a Mallorca. Aquesta cooperativa ja té una llarga experiència, prop de 20 anys, en donar serveis financers a les seves entitats sòcies, a més de recollir l’estalvi de les persones sòcies col·laboradores. Des de l’any 200cont-coop575 ha anat extenent la seva xarxa a diverses zones de l’estat, concretament Aragó, Madrid, Andalusia i Galícia, territoris on s’han constituït seccions autogestionades. Coop57 és una de les més de 500 entitats sòcies de Fiare Banca Etica.

A les 19.00h es farà la presentació del documental “Illes de futur II: experiències de resiliència a Mallorca“, que inclourà la seva projecció i un debat posterior amb alguns dels protagonistes. Aquest documental ha estat produït per Avanç filmacions educatives, entitat sòcia de Fiare Banca Etica. L’entrada és gratuïta.

IllesII

Les alternatives existeixen, vine a conèixer-les.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: