Assemblea de 9 de febrer de 2015

Ahir vàrem celebrar l’assemblea ordinària de l’Associació Fiare Illes Balears i la de la circumscripció de les Illes Balears de Fiare Banca Etica.

Pel que respecta a l’Associació, a més d’aprovar l’acta de l’assemblea anterior, la memòria d’activitats i el balanç econòmic de l’any 2014, el punt més important era la proposta de modificació dels estatuts de l’Associació per a que quedi conformada per persones jurídiques exclussivament i pugui així integrar-se en la Fundació Fiare, formada per les associacions territorials que, per la seva banda, es nodreixen només amb les entitats sòcies de Fiare Banca Etica. Les persones sòcies queden integrades en els espais de la cooperativa.

La Fundació Fiare té com a objectius fonamentals ser el suport ideològic de la cooperativa, fer accions de promoció de la banca ètica cooperativa i, en el seu moment, poder articular fòrmules d’activitat financera parabancària.

L’assemblea de la circumscripció de les Illes Balears de Fiare Banca Etica tenia dos punts fonamentals:  l’explicació per part de Jordi Ibáñez, responsable del desenvolupament operatiu de Fiare Banca Etica a la zona mediterrània, del procés de traspàs de capital social de les persones sòcies i del conseqüent ingrès com a sòcies de ple dret de la cooperativa; i l’aprovació del pla de treball per a l’any 2015.

Com podeu veure a les imatges que adjuntem hi va haver molta participació, que es va traduïr en moltes aportacions i propostes interessants que fan que s’encari aquest moment tan important amb molta il·lusió.

DSCN0013 DSCN0018 DSCN0015 DSCN0016

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: