I Fira del Mercat Social de Mallorca

Els dies 21 i 22 de març se celebrarà a Palma (Mallorca), la I Fira del Mercat Social de Mallorca, impulsada per l’Associació Mercat Social de les Illes Balears. Es farà al Centre Cultural La Misericòrdia, ubicat a la plaça de l’Hospital, 4.

El grup local de Fiare Banca Etica a Mallorca hi tindrem una paradeta informativa i també participarem a diversos actes que es realitzan en el marc de la Fira. En properes comunicacions ja concretarem una informació més detallada.

fira-mercat-social-mallorca_0

S’ha engegat, així mateix, una campanya de micromecenatge a través de Goteo per a poder finançar les despeses que genera aquest esdeveniment.

Des del GIT de les Illes Balears volem animar tothom a que participi a aquesta Fira, que conegui i doni suport a les organitzacions, entitats i empreses que aposten per una economia alternativa que té presents les conseqüències no econòniques de la seva activitat i que vol ser transformadora mitjançant el respecte al medi ambient i als drets de les persones.

També volem animar les persones sòcies a que participin, en facin difusió i ens ajudin en la preparació i participació en la Fira. Aquelles que estiguin interessades en col·laborar ens poden escriure a mallorca@projectefiare.cat.

Més informació de la Fira:

http://www.konsumoresponsable.coop/ca/blog/post/fira-mercat-social-mallorca

https://www.facebook.com/mercatsocial

https://twitter.com/mercatsocial

https://goteo.org/project/i-fira-del-mercat-social-de-mallorca/home

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: